Resourceful

Resourceful

Med 'Resourceful Kollektionen' ønsker vi at genvurdere vores forhold til de produkter, vi bruger, og måden, de er fremstillet på. Konceptet er forankret i beredskab, praktisk anvendelighed og bæredygtighed.

Hos KnowledgeCotton Apparel tror vi på vigtigheden af, at skabe holdbare designs, som appellerer til kunderne på længere sigt, omfavne ansvarligt fremskaffede materialer og designe tidløse mønstre, der er nemme at bære. Minimalisme er kernen. Som en tankegang mere end blot æstetik. Med fokus på 'mindre og bedre' i stedet for bare det almindelige.

På det seneste har mange genopdaget den fælles entusiasme for naturen og har vendt sig mod en afslappet praktisk stil. Med en stærk praktisk tilgang opfylder vi de nødvendige behov, ved at fokusere på funktionelle og anvendelige elementer såsom tekstiler med stor ydeevne, vævede lommer og tekniske lynlåse. Frisk streetwear med påvirkning fra udendørslivet, der tilføjer form og funktion til tøjet. 

Alsidighed og lang levetid er kernepunkterne i forårets og sommerens kollektion. Stil, der er velfungerende derhjemme eller på arbejdet, og med en let overgang til udendørsaktiviteter.