Vi er naturelskere

For os er naturen mere end et sted man tager hen og får frisk luft. Det er en kilde til ny kraft. En verden af oplevelser og eventyr, der bare venter på at booste os med ny energi. Vi synes, at alle skal have mulighed for at komme ud af byen en gang imellem for at komme ud og få ren energi fra naturens vidundere.

Det er vores filosofi, når vi skaber vores tøj. Ligesom naturen er til stede i alle fibre i vores tøj, har respekten for vores planet været en grundlæggende del af vores virksomhed helt fra begyndelsen. Vi er i kontakt med naturen, og det er vores måde på at forblive ægte og autentiske og udvikle os ansvarligt.

Naturen heler os

Det er let at forstå, hvorfor vi mennesker finder naturen så helende. De fleste mennesker siger, at oplevelser i naturen forøger deres generelle velvære. Undersøgelser viser, at efter at have brugt tid udenfor, føler vi os bedre tilpass og er mere afslappede og afbalancerede, samtidig med at vi bliver bedre til at arbejde fokuseret med vores opgaver.

Vi kan sikkert alle relatere til den opfriskende fornemmelse, som også forskningen bekræfter, at naturen giver os. Når vi opholder os i naturen, reduceres stress og angst, og vi føler os straks meget bedre tilpas. Naturen bidrager også til vores fysiske velvære.

Når vi er optaget af oplevelse i naturen, reduceres vores blodtryk, puls, muskelspændinger og produktionen af stresshormoner. Oplevelser i naturen kan endda hjælpe os med at overkomme smerter og sygdom.

En inkluderende tilgang til friluftslivet

At være ét med naturen giver os ikke kun en sund fysisk og mental stimulering, det berører vores indre dybde og skaber en uforklarlig kontakt med den verden, som vi mennesker er opstået af. En sjæleplejende påmindelse om de værdier, vi har sat til side i vores moderne samfund.

Hos KnowledgeCotton Apparel ønsker vi at fremme en inkluderende tilgang til friluftslivet, hvor du ikke behøver at være eventyratlet for at opleve den skønhed og energi, som naturen så generøst tilbyder os. En gåtur i godt selskab kan være lige så livgivende. Det vigtige er at komme ud i naturen og få ny energi.

For i sidste ende er vi alle sammen naturelskere