Det føles så godt

Vi har alle vores grunde til at gøre, som vi gør. En af de ting, der er en almindelig drivkraft blandt dem, der skrider til handling for at skabe forandring, er, at det føles godt. Det giver en dejlig, varm følelse at prøve at gøre tingene bedre.

Når du først er begyndt på den forandring, er det svært ikke at fortsætte. Der er ingen vej tilbage. Den givende følelse af at gøre en forskel åbner simpelthen døren til større, og mere ærlige, oplevelser.

Det er styrken ved fællesskabet

Med tiden har vi set Knowledge blive til så meget mere end et bæredygtigt tøjmærke. I dag er vores leverandører, forhandlere, ambassadører og fans, sammen med os der arbejder i virksomheden, med til at danne et fantastisk fællesskab. En bevægelse, hvor vi alle er drevet af respekten for mennesker og natur, og ønsket om at gøre verden til et bedre sted. Der er en stærk kraft i den overbevisning. Og kraften næres af den givende følelse, at vi sammen går den rigtige vej.

læs videre

Hvordan det føles

De af jer, der bærer et outfit fra Knowledge, kan dele følelsen af den tilfredshed der opnås ved at vide, at I bidrager til at sikre rimelige levevilkår for dem, der dyrker jorden, rimelige lønninger til tekstilarbejderne og mindst mulig påvirkning af klodens samlede ressourcer.  Mange af vores ambassadører er glade for at samarbejde med en virksomhed, der giver dem mulighed for at forblive tro mod deres etiske overbevisning – stolte over at repræsentere et brand, der er fast besluttet på at ændre spillets regler i modeindustrien.

For os, der arbejder i virksomheden, giver det os et super løft, hver gang det lykkes os at gøre tingene lidt bedre i dag, end vi gjorde i går. Det behøver ikke kun at være de store ting som at blive en CO-positiv virksomhed, det kan også handle om et samarbejde med en lokal indisk bomuldsbonde, som vi kan hjælpe med at omlægge sin produktion til økologisk landbrug.

Varme til krop og sjæl

Ethvert lille fremskridt er en stor sejr for os. Og hvert skridt fremad giver os lyst til at tage det næste skridt, og det næste, fordi det føles givende at arbejde for en sag, der er meget større end os selv.

Det er den følelse, vi ønsker skal være til stede i vores produkter. Når du bærer vores mærke med uglen, kan du med rette føle dig ærlig og kærlig, indefra og ud. Tøjet skal ikke kun varme din krop – men også dit hjerte og din sjæl.

Knowledge føles godt indeni.