Levering

Levering af din ordre sker hurtigst muligt, efter vi har modtaget din bestilling. Vores leveringstid i Danmark er indenfor 1-3 hverdage.

Der er gratis fragt ved køb over 500 kr. til pakkeshops.
Handler du under 500 kr. koster levering fra 29 kr.

Du vil modtage en email og/eller SMS med tracking-nr. og mulighed for at følge din ordre.

På KnowledgeCottonApparel.dk kan du kun få leveret din ordre på en adresse i Danmark.

Returnering

Vi har gjort retur nemt for dig. Log ind HER med din e-mail og dit ordrenummer. Du vil derefter modtage en retur label via e-mail.

Dit ordrenummer vil se sådan ud: COM0000

Ved brug af vores retur label accepterer du samtidig at vi fratrækker nedenstående beløb for retur fragten fra din refusion.

  • Danmark: 39 DKK
  • Europe*: 10 EUR

Beløbet vil blive fratrukket din refusion automatisk når vi har modtaget forsendelsen.

* Desværre tilbyder vi ikke retur labels til de følgende lande: Bulgarien, Kroatien, Cypern, Estland, Irland, Letland, Litauen, Malta, Rumænien, Slovenien. 

Når din returnering er registreret på vores lager, vil vi hurtigst muligt behandle denne og refundere din betaling. Bemærk, at der kan gå op til 14 dage fra du sender din returordre til vi har refunderet dig pengene.

Ombytning

Det er desværre ikke muligt at ombytte en vare. Derimod kan du returnere din ordre, og vi vil derefter refundere dit køb, så du kan lave en ny ordre. Varer købt på udsalg eller med rabatkode, kan kun bestilles på ny med samme tilbud, hvis tilbudspriserne stadig er gældende på shoppen.

 

Læs vores generelle handelsbetingelser her: handelsbetingelser.

 

Senest revideret 25 September 2023