Levering

Levering af din ordre sker hurtigst muligt, efter vi har modtaget din bestilling. Vores leveringstid i Danmark er indenfor 1-3 hverdage.

Der er gratis fragt ved køb over 500 kr. til pakkeshops.
Handler du under 500 kr. koster levering fra 29 kr.

Du vælger i bestillingsprocessen om du vil have din ordre leveret med Bring eller DAO. Du vil modtage en email og/eller SMS med tracking-nr. og mulighed for at følge din ordre.

På KnowledgeCottonApparel.dk kan du kun få leveret din ordre på en adresse i Danmark.

Returnering

Hvis du fortryder dit køb, har du 14 dages fortrydelsesret. Det er gratis og du skal blot benytte den vedlagte forudbetalte returlabel og indlevere pakken hos et indleveringssted. Har du mistet returlabelen, kan du få tilsendt en nye fra vores Kundeservice. Husk at udfylde returformularen, som var vedlagt din ordre.

Når din returnering er registreret på vores lager, vil vi hurtigst muligt behandle denne og refundere din betaling. Bemærk, at der kan gå op til 14 dage fra du sender din returordre til vi har refunderet dig pengene.

Ombytning

Det er desværre ikke muligt at ombytte en vare. Derimod kan du returnere din ordre, og vi vil derefter refundere dit køb, så du kan lave en ny ordre. Varer købt på udsalg eller med rabatkode, kan kun bestilles på ny med samme tilbud, hvis tilbudspriserne stadig er gældende på shoppen.

 

Læs vores generelle handelsbetingelser her: handelsbetingelser.