Ansvarlighed er kernen i vores virksomhed

Hos KnowledgeCotton Apparel tror vi på ansvarlig mode, der gør en forskel. For os er mode meget mere end det stof, vi bærer på vores krop. Det handler også om respekt for mennesker og miljø.


Vi producerer et tidløst, ansvarligt produkt og står for tøj, der er så rent og så naturligt som muligt. Det er vores mission at tilbyde den aktive bevidste forbruger det ansvarlige modevalg – uden at skulle gå på kompromis, når det kommer til stil, komfort og kvalitet.

Vores motivation

Tøj er nødvendigt for mennesker. Vi kan ikke klare os uden. Men hvor tit tænker vi på, hvilken påvirkning vores tøj har på miljøet?


Vi har været en del af tekstilindustrien siden 1969 og indefra har vi kunnet betragte en industri, der har en enorm indflydelse på både miljøet og på menneskers og dyrs velbefindende.


Vores holdning er, at folk skal være bevidste. Vi ønsker at inspirere folk til at træffe ansvarlige valg, der er med til at tvinge tøjindustrien til at ændre sig. Samtidig ønsker vi at præsentere et alternativ – kvalitetstøj til en ansvarlig livsstil.


Vi er motiveret af vores arv fra ånden i '69. Det er ikke nyt for os at tænke i disse baner. Hos KnowledgeCotton Apparel laver vi tøj, der tager et standpunkt.

"Vi ved, at det er nødvendigt, at handle aktivt, hvis vi skal skabe en reel forandring."

"Vi ved, at det er nødvendigt, at handle aktivt, hvis vi skal skabe en reel forandring."