Viden gør en forskel

Vores brand er inspireret af de store miljømæssige udfordringer, som menneskeheden står over for. Så enkelt er det faktisk. Det hele handler om den måde, vi påvirker vores klode. Ansvaret er
vores. Vi kan og må skabe forandring. Vi kan sige det kort: Det er tid til handling!

KnowledgeCotton Apparel er ikke en almindelig mode- virksomhed. Det har aldrig været nemt for os at finde producenter og fabrikker med samme tankegang. Det er stadig ikke let. Men når vi møder vores ligesindede, skaber vi noget helt unikt sammen. En følelse af, at være sammen om noget større.

Lad os være ærlige

Men lad os lige få noget på det rene. At drive en virksomhed har altid handlet om troen på, at vi kan gøre en forskel. Og denne tro har bragt os langt. I dag er vi ikke længere helt så alene om vores mission, som vi var engang. Virksomhederne er begyndt at beregne deres CO2-fodaftryk. Folk begynder at overveje, hvad der er rimeligt forbrug.

Selvom der stadig er så meget, der kan blive bedre i denne branche, kan vi mærke, at der er ved at ske en forandring. Der er en stigende interesse fra kollegerne i branchen, for i fællesskab at løfte, i det mindste, en del af arbejdet. Og kunderne er klar til ansvarlighed. Klimaforandringerne er virkelighed, og vi har alle et ansvar for at gøre alt, hvad der står i vores magt, for at stoppe dem. Den nye bevidsthed er en kraft der ikke kan fornægtes.

Som virksomhed er vi fast besluttet på fortsat at udfordre de gamle vaner i tekstilindustrien, at være på udkig efter nye ansvarlige innovative ideer og at forblive tro mod vores vision.


Der er kun en vej frem.

"Vi er Knowledge"

"Vi er Knowledge"