Beklædt i innovation

Det er allerede i gang. Vi er alle sammen en del af det. En global bevægelse mod en renere, sikrere og bedre verden. Det lyder måske lidt overvældende. Men lad os nu bare sige det som det er. Vi har kun én planet, og det er den her. Hvis vi ikke har respekt for menneskerne og miljøet, så er det lige meget, hvad vi gør. Vi er nødt til at omfavne den kraft og de muligheder, der er nutidens. Det er ikke kun god forretning, det er den eneste mulighed.

For os er mode langt mere end bare det at se godt ud. Det handler om at opføre sig ordentligt, at gøre godt. Vores mission er at udfordre de nuværende vaner, både indenfor modebranchen men også i kundernes bevidsthed. Der kræves handling. Det har været en del af vores grundlæggende tankegang helt siden 1969, så ja, vi ved hvad vi taler om, og hvad det kræver.

Der findes ingen hurtige løsninger - og det ser vi som en mulighed. Det er ofte selve rejsen, der er mest inspirerende. Vi møder nye ægte personer over hele verden. Vi er åbne over for den konstante strøm af ny viden og nye ideer. Som et innovativt brand, styrker det vores kompromisløse tilgang, at vi konstant er i bevægelse.

Vi tror på forandring. Forandring er godt. Og vi tror på, at du er enig med os. Sammen kan vi gøre viden til handling og skabe en virkelig forandring. Lad os dele vores vision - med respekt for mennesker og miljø.

“Sammen kan vi gøre viden til handling

“Sammen kan vi gøre viden til handling