Vi ændrer spillets regler

Vi ændrer spillets regler

Vi lever i en tid, hvor vi står over for store udfordringer, som de færreste af os så komme. Men også i en tid præget af stort håb, inspirerende samarbejde og en uophørlig vilje til at skabe forandring. Tingenes tilstand har lært os at vise taknemmelighed for alle de gode ting, vi har i livet. Det betyder dog ikke, at vi er tilfredse.

Du er en ven af Knowledge, uanset om du er forbruger, fan eller en forretningspartner, og det gør dig ekstremt vigtig for os. Din støtte betyder meget for os her hos KnowledgeCotton Apparel. Og det betyder bogstaveligt talt alt for bomuldsbønderne, tekstilarbejderne og i sidste ende for vores planet og de kommende generationer. For i sidste ende er vi alle sammen om det her. Udfordringerne er globale, og vi er alle en del af den store miljøbevægelse.

Vi kan se en kæmpe interesse for bæredygtige løsninger. Nutidens forbrugere forventer, at de forskellige brands tager ansvar og kræver udvikling i den rigtige retning. Vi ved, at forbrugerne ikke kun kræver hurtig adgang til nye designs, men at de vil være sikre på, at produktionen ikke sker på bekostning af en sund økologisk og social balance. Vi er helt ærlige. Som virksomhed ved vi præcist, hvor vi står, og vi byder denne moderne og bevidste forbrugeradfærd velkommen.

Det ligger i vores DNA at gå forrest. Men det er også vores natur at være med til at skubbe til hele branchen og stå fast i troen på, at vi kan gøre en forskel. Her hos KnowledgeCotton Apparel anerkender vi de udfordringer, vores tid har givet os, og vi skal nok finde frem til gode løsninger.

Med bæredygtig innovation som vores primære drivkraft, arbejder vi med flere spændende rammeprojekter, som en del af rejsen frem imod en cirkulær økonomi. Vi gør en indsats inden for biodiversitet ved hjælp af økologisk dyrkede tekstilfibre. Vi bekæmper global opvarmning, ørkendannelse og forringelse af jorden ved at fremme regenerativt økologisk landbrug. Vi forebygger plastik i miljøet gennem brug af materialer med genanvendt PET og genbrugte affaldsprodukter. Vi udfordrer løbende os selv inden for mange områder. Dyrs rettigheder, klimaindsats og vores virksomheds sociale ansvar, ved at arbejde med krav til os selv om opnåelsen af krævende certificeringer fra tredjepart.

Der er stadig meget at gøre, og intet af det ville have været muligt uden din fantastiske støtte. Det er vi meget taknemmelige for! Du kan være helt sikker på, at vi vil fortsætte med at udfordre de fastgroede konventioner i modebranchen. Vi er fast besluttet på at ændre spillereglerne indenfor vores område.

Tak, fordi du vil være med.