Respekt

Respekt

En af vores kerneværdier her hos KnowledgeCotton Apparel er respekt. Respekt for planeten og alle dens beboere. Dette har været udgangspunktet for vores virksomhed, siden vi startede for over 50 år siden - og et udgangspunkt for vores kamp for retfærdige vilkår og ansvarlig brug af ressourcer i en snæversynet, konservativ industri. Vi ved, hvad der skal til, og hvad det betyder at skulle kæmpe mod indgroede traditioner, strukturer og udnyttelse. Men vi ved også, at forandring er mulig.

Her hos KnowledgeCotton Apparel anerkender vi det ansvar, vi har over for andre mennesker. Ikke kun overfor de personer vi er tæt på og kender, men også dem, der arbejder i vores forsyningskæde i flere andre lande. Vi ejer ikke vores produktionsfaciliteter, men vi tager stadig ansvar for de mennesker, hvis liv vi påvirker.

Der er mange kvinder, der arbejder i tekstilbranchen. Det er vigtigt, at de får den samme behandling og den samme løn som mænd. Flere af vores leverandører har uddannelsesprogrammer, der hjælper socialt udsatte kvinder og andre projekter, der er med til at forbedre deres livsvilkår. For at garantere vores sociale ansvar, ud over vores egne kontrolbesøg, stoler vi på certifikater, udstedt af tredjeparter. Det sociale ansvar er en del af kravene i GOTS. Hvert enkelt fase i produktionsprocessen skal leve op til disse standarder.

Som et skandinavisk brand, tror vi på idealerne om lighed, retfærdighed og respekt. Vi har en stærk fornemmelse af, at der findes et grundlæggende behov for balance i livet, og vi lægger stor vægt på de menneskelige aspekter, på familie, venskab og kærlighed. Vi tror på, at samarbejde er nøglen til succes. Fordi vi alle er deler et fælles ansvar for fremtiden.

Med engagement og beslutsomhed - kan vi være sammen om, virkelig at forandre verden.