Nordic Legacy

Nordic Legacy

Inspireret af det evigt skiftende vejr, der venter os i den nordiske natur, er Nordic Legacy den naturlige udendørs følgesvend. Ægte langvarig komfort leveret med et omhyggeligt valg af miljøvenlige, gennemprøvede funktionelle tekstiler. Slidstærk, vindtæt, åndbar og vandafvisende.

65% genbrugspolyester
35% økologisk bomuld

Vindtæt

Åndbar

Slidstærk og vandafvisende

Tæt vævet

DWR Wax coating

Beskyttet af naturen

Brug den effektive DWR Wax Coating fra KnowledgeCotton Apparel, dit tøj fra Nordic Legacy, ved at tilpasse graden af vandafvisning og åndbarhed så det passer til dine specifikke aktivitetsbehov.


Påfør DWR Wax Coating på de områder af dit tøj fra Nordic Legacy, der har brug for ekstra beskyttelse mod vind og regn, såsom front, skuldre og hætte på jakker og den nederste del af buksebenene. Mere voks vil øge beskyttelsen mod vejret, mens mindre voks gør tøjet køligere og mere åndbart. Ved at tilpasse imprægneringen kan du tilpasse dit tøj perfekt til den aktivitet, du ønsker. Påfør eller fjern voks for at tilpasse tøjet til forskellige forhold.


DWR Wax Coating giver et klassisk udendørs feel til overfladen på dit tøj. Bemærk, at DWR Wax Coating vil gøre dit tøj fra Nordic Legacy holdbart vandafvisende.


DWR Wax Coating fra KnowledgeCotton Apparel består af en omhyggeligt afbalanceret blanding af bivoks og paraffin. Voksen er ikke giftigt og indeholder ingen kemiske eller skadelige tilsætningsstoffer.