Naturen

Naturen

Naturen er en del af vores nordiske sjæl. De store skove og mægtige bjerge. De hviskende vandløb og det klare vand. De frodige enge og bølgende marker. I millioner af år har naturen hersket uforstyrret heroppe i det kolde nord. Under den utrættelige midnatssol og i de koldeste lange vinternætter.

Dette er vores nordiske oprindelse. Respekten for naturen er dybt forankret i nordboernes sjæl. Naturen er vores inspirationskilde. Det er her, vi udforsker, tænker og lærer nye ting. Her hos KnowledgeCotton Apparel stræber vi altid efter at skabe en naturtro oplevelse. Derfor er det så smertefuldt for os at se, hvordan vi behandler vores kære Moder Jord.

For nylig lærte vi, at selvom kun halvdelen af ​​året er gået, har menneskeheden allerede forbrugt alle de ressourcer som Jorden kan give os på et helt år (Overshoot Day var den 22. august). Inden udgangen af ​​dette år vil vi have brugt ressourcer svarende til 1,7 jordkloder. Man behøver ikke være særlig begavet for at forstå konsekvenserne af en sådan adfærd. Vi kan allerede se resultaterne, og de bliver kun mere og mere tydelige for hver dag.

Uden balance i naturen kan der ikke være noget menneskeliv. Så enkelt er det. Moder Jord giver os vores mad, vores vand, vores tøj, vores boliger. Men naturen selv har ikke brug for mennesket for at overleve. Planeten Jorden har set så mange arter komme og gå. Vi mennesker er kun én i rækken af ​​kortlivede gæster, måske også de mest kortsynede. En ubetydelig parentes i den storslåede historie om denne blå planet.

Når menneskeheden er uddød, vil Moder Jord, sammen med de arter, der forstår vigtigheden af ​​mådehold og balance, begynde at genopbygge alt igen. Der vil opstå en ny verden med ​økologisk balance. Med rent vand, frisk luft og sprudlende artsdiversitet af planter og dyr. Ville det ikke være vidunderligt at være en del af det?  

Lad os holde drømmen i live.