Mød Mauis lokale beskyttere

I denne nye vigtige dokumentarfilm fra Friends of Knowledge, følger vi surferfamilien The Green Wave, Emmanuel og Carine med deres døtre Lou og Shadé, når de begiver sig ud for at udforske deres egen ø, Maui på Hawaii, og de miljømæssige udfordringer de står overfor i deres umiddelbare nærhed.

Vi lærer om det afgørende arbejde, der udføres for at beskytte øens opland, hvor øens nedbør falder, og dette områdes vitale økosystem. Vi møder miljøorganisationen 'Love the Sea', der på en frivillig basis arbejder for at rense kysten for plastik og andet affald. Filmen viser også den spektakulære
natur, dyrelivet i havet og de fantastiske surfsteder på øen Maui - som alle er uvurderlige værdier, hvor det er nødvendigt, at gøre alt hvad vi kan for at beskytte og bevare dem for de kommende generationer.

Mød surferne fra The Green Wave

“He Ali’i Ka ‘Āina; He Kauwā ke Kanaka.” Landet er Høvding - Mennesket er dets tjener. Visdomsord fra Hawaii, der danner grundlag for vores samarbejde med The Green Wave.

For os er det en kunst at leve autentisk og gøre en forskel - ved at forblive tro mod os selv, tro mod Moder natur og mod alle levende væsener. Det er denne attitude, der er kernepunktet for vores Friends of Knowledge, surferfamilien The Green Wave, med Carine og Emmanuel ’Manu’ med døtrene Lou og Shadé.

De har med deres egne øjne set, hvordan mennesket behandler havene, og surferfamilien The Green Wave har gjort det til deres livs projekt at skabe opmærksomhed omkring miljøet. De tager deres livsstil alvorligt, hvor de er tro mod naturen og har valgt at leve på en økologisk gård i Haiku på Maui, hvor de bruger al deres indflydelse, som miljøaktivister, til at skabe fokus på de vigtigste problemer i vores tid.

Vores Green Wave samarbejde tilbyder en speciel linje med surf-inspireret print dedikeret til beskyttelse af havene.