Invester i vores planet

Vi snakker alt for meget. Snakker om, hvor meget det haster med at gøre noget ved klimaforandringerne. Snakker om at beskytte planetens ressourcer. Snakker om at redde havene, regnskovene og dyrelivet. Misforstå os ikke. Det er godt at snakke om tingene. Men handling er langt bedre.

Siden 1969 har bæredygtighed været kernen i vores virksomhed. Vi har set med vores egne øjne, at forandring er mulig. Men vi ved også, at forandring ikke kommer uden handling. Baseret på vores strategi om ‘handling’, stræber vi efter at gøre tingene bedre hver eneste dag, og bedre end vi gjorde i går. Det er det, der driver os fremad. Og det er derfor vi nogen gange bliver en lille smule trætte af al den snak. Vi siger: Handling kommer først!

Foretag investeringer, der gør en forskel

Den 22. april er det Jordens dag. En dag, der minder os om, at vi skal gøre meget mere for at tackle de globale udfordringer. Ikke kun for at minimere den skade, der påvirker os, der bor på planeten i dag. Men fordi det er vores pligt at gøre alt, hvad vi kan, for at efterlade en beboelig planet til de fremtidige generationer.

Temaet for Jordens dag 2022 er ‘Invester i vores planet’. Det er et tema, som vi mener, sætter fingeren direkte på det, det hele handler om. Hvis vi ikke investerer i de gode ideer, innovative projekter og modige organisationer, der kan være med til at redde vores planet, så vil ingen anden investering have nogen betydning længere.

Fortsæt med at læse

Vi donerer alle indtægter fra salget på Jordens dag

For os er hver eneste dag Jordens Dag. Men så længe der er behov for en særlig dag, for at minde verden om de afgørende udfordringer, vi alle står over for, anerkender vi fuldt ud dette initiativ. For at understrege vores støtte til Jordens dag 2022, investeringer vi i vores planet, ved at donere alle indtægterne fra salget på vores websted, på Jordens dag, den 22. april. Indtægterne går fuldt ud til støtte til EDF – Environmental Defense Fund.

Om Environmental Defense Fund

EDF er en NGO, der udelukkende er baseret på videnskabog som koncentrerer sine ressourcer indenfor de områder, hvor deres ekspertise kan gøre den største forskel. For at skabe langtidsvarende løsninger samler EDF folk fra alle områder, for at gå udfordringerne i møde ud fra mange forskellige perspektiver. Denne tilgang er helt i tråd med vores syn på ’viden’ som grundlaget for handling. Vi er glade for, at kunne investere i deres vigtige arbejde.

For Jordens dag 2022, sammen – for alle og alting, hver eneste dag...

#InvestInOurPlanet

www.earthday.org/

www.edf.org/