En ny verden

En ny verden

Vi er alle meget opmærksomme på, at klimakrisen ikke er kommet nogen vegne under pandemien. Havene bliver stadig forurenet og mad- og ferskvandsmangel eskalerer rundt om i verden. Jordens lunger bliver mindre og mindre og udnyttelsen af ​ naturens ressourcer gør mange steder levevilkårene for mennesker og dyr til en tragedie.

Oven i dette lider menneskeheden under en af ​​de mest alvorlige kriser, vi nogensinde har oplevet. Disse usikre tider rejser utvivlsomt en række spørgsmål om vores måde at leve på.

Covid-19 har ført til en global mobilisering, som vi aldrig har set i vores moderne verden. Meget hurtigt og med stor indsats har verdenssamfundet truffet enorme foranstaltninger for at bekæmpe virussen. Vil vi se den samme beslutsomhed, når det kommer til at redde klimaet og vores blå planet?

Vi mener, at tiden er kommet til at reflektere over, hvad vores fælles ansvar for fremtiden virkelig betyder. Det tidspunkt er kommet, hvor vi er nødt til at genoverveje, hvordan vi ønsker at leve vores liv. For at bestemme vores eftermæle.

Vi står ved en skillevej. Vil vi virkelig tilbage til 'det normale', eller er vi sammen klar til at opbygge noget nyt? Var 'normalt' i virkeligheden ikke problemet i første omgang? Lige nu har vi, mere end nogensinde, muligheden for at starte på en frisk. Vi må lade fortidens stive ideer bag os og begynde at genoprette vores ære overfor Moder Natur og de fremtidige generationer.

Lad os sammen starte noget nyt. Vi tør omfavne forandringer. Vi starter forfra og gør det rigtigt denne gang.

Lad os se en ny verden vokse frem.